Bli medlem

Bli medlem

Helt siden en liten gruppe skyteentusiaster dannet Namdal Skyttersamlag i 1970, har vi hatt gleden av å ønske nye medlemmer velkommen hvert år. Hele grunntanken med skytterlaget er å gi våpenentusiaster i regionen en felles møteplass hvor man kan danne nye vennskap og utøve sporten under trygge forhold. Vi er utrolig stolte over hva vi har fått til i løpet av årene og vi ser fram til mange nye år med konkurranser og med litt flaks nye landsskytterstevner også. For at det som noen få ildsjeler startet i 1970 skal kunne fortsette å vokse, trenger vi nye medlemmer. Vi har et meget godt miljø i klubben og dagens medlemmer er i alle aldre og fra alla samfunnslag. Vårt yngste medlem er bare 11 år gammel, mens den eldste har vært i klubben siden starten og fylte nylig 82 år. Både junior-, senior- og veteranklassene våre har mer enn 15 medlemmer hver. Spesielt vår junioravdeling har vokst mye de senere årene og vi er utrolig stolte over hvor langt de er kommet på kort tid. Her er flere yngre skyttere som allerede har hevet seg i nasjonale konkurranser og vi føler oss trygge på at her er opp til flere fremtidige skytterkonger og dronninger.

Hvordan komme i gang

Om du er sikker på at skyting er noe du vil starte med, eller du bare er litt nysgjerrig, er du uansett hjertelig velkommen til anlegget vårt som i dag har både innendørsbane, utendørsbane og feltbane som snart står klar. Her er det bare å ta turen innom for en hyggelig prat med våre mange medlemmer. Tar du turen innom på en onsdag mellom klokken 1800 og 2100 kan du under trygge forhold også få prøve ut en del våpen. Vi har åpent hus alle onsdager og man kan få testet ut både luftvåpen, rifler, pistoler og hagle.

Medlemsskap

Hos Namdal Skyttersamlag er alle velkommen til å bli medlem. Om du er velkjent med våpen og har skutt i mange år eller du aldri har tatt i en rifle, det har ingenting å si. Vi tilbyr kurs og opplæring til alle nye medlemmer som måtte ønske det. Vi håper våre ulike medlemskap skal gjøre det mulig for så mange som mulig å bli medlem av Namdal Skyttersamlag.

Seniormedlem:

Som seniormedlem har du fri tilgang på alle skytebaner i en 12 måneders periode. Vi gjør vårt ytterste for å sørge for at også våre utendørsbaner er åpne store deler av året. Et seniormedlemskap koster 1.250 kroner for 12 måneder. Alle medlemmer som har betalt sin årlige kontingent før 10 Februar vil også bli hørt på klubbens årsmøte.

6 måneders medlemskap

Om du er en av dem som ikke har mulighet til å benytte vårt flott anlegg fullt ut, kan vi anbefale at man går for et 6 måneders medlemskap. Du kan selv velge når på året medlemskapet skal starte, og du kan når som helst oppgradere til et seniormedlemskap. Medlemskapet koster 700 kroner for 6 mnd, og gir deg fri tilgang til anlegget i hele perioden. Man må dog være oppmerksom på at ved ventelister på standplass vil medlemmer med seniormedlemskap ha førsteprioritet over medlemmer med 6 måneders medlemskap.

Juniormedlem

For alle som befinner seg i aldersgruppen 10 til 17 år tilbyr vi et medlemskap som koster 599 kroner for 12 måneder. Medlemskapet gir fri tilgang til alle baner, men skal medlemmet skyte med rifle eller pistol må en foresatt være med medlemmet på banen til enhver tid. Den foresatte trenger ikke å betale for et medlemskap, men det vil kreves at vedkommende fullfører et innledende sikkerhetskurs.

Seniormedlem

Alle medlemmer over 65 år tilbys et seniormedlemskap til en redusert pris av koster 875 kroner pr. år.

Privacy Policy